Meteen naar de inhoud

Overige

Testen

Er is veel te meten in je lichaam en er is een diversiteit aan testen beschikbaar. Zo zijn er haarmineralentesten, bloedtesten, ontlastingsonderzoeken, urinetesten, DNA testen en dan ontbreken er ongetwijfeld nog.

De ene test is de andere niet en soms is voor het lezen van een testuitslag specifieke scholing nodig. Dat is niet altijd zo en in dat geval kan een minder complexe en daarmee goedkopere test snel inzicht geven in hoe het met een specifiek onderdeel is gesteld.

Voorbeelden van deze testen zijn:

  • Vitaminen test, bijvoorbeeld vitamine D of B12
  • Mineralentest
  • Schildklier test
  • Microbioom test
  • Allergie en/of intolerantie test

Ben je geïnteresseerd in zo’n soort test, neem dan contact met mij op. Ik voorzie je graag van meer informatie over de test en bijbehorende tarieven.

Het kan ook zijn dat ik jou adviseer om een test in te zetten omdat het gewoonweg niet nodig is om een heel uitgebreide test te doen. Bijvoorbeeld aanvullend op een onderzoek, of na een tijdje om een bepaalde status te controleren.

Ja dit wil ik!

Wij gebruiken
cookies

Deze website gebruikt cookies voor analyse-doeleinden en/of het tonen van advertenties. Door gebruik te blijven maken van de site gaat u hiermee akkoord.