Meteen naar de inhoud

Mijn

Werkwijze

Samen kijken we vanuit orthomoleculaire invalshoek naar de oorzaak van jouw klacht(en). Klachten ontstaan vaak door een disbalans in je lijf, veroorzaakt door allerlei vormen van stress. Wanneer het lijf in balans is, heeft het een heel groot zelf herstellend vermogen. Wanneer het uit balans is geeft het klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, buikpijn, problemen met ontlasting etc. Als wij deze klachten negeren dan verergeren ze en kunnen diverse ernstigere ziektes ontstaan.
Samen gaan we op zoek naar waar die disbalans in jouw lijf vandaan komt en bekijken we hoe we die oplossen. We pakken klachten aan door aanpassingen in je voeding, leefstijl en door daar waar nodig voedingsstoffen aan te vullen.

Voorafgaand aan onze eerste afspraak krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst toegestuurd die we bespreken tijdens ons intakegesprek. Die vragenlijst geeft mij een indicatie van mogelijke lichamelijke klachten of emotionele problemen. Je gaat dus meteen vanuit onze intake met praktische tips naar huis.

Tijdens de intake bespreken we de mogelijkheid om een laboratorium onderzoek in te zetten, zodat we kunnen zien waar de disbalans in je lijf precies zit. We kunnen jouw bloed, speeksel, ontlasting of urine laten onderzoeken om te bepalen of mijn vermoedens kloppen.

Na onze intake ga jij thuis aan de slag met de eerste praktische tips. Na ongeveer 4 weken kom je bij mij terug(fysiek in de praktijk of online). Ik heb dan op basis van de test resultaten een behandelplan of plan van aanpak opgesteld. En jij deelt jouw eerste bevindingen over je nieuwe leefstijl met mij.

Afhankelijk van de manier waarop jij graag door mij geholpen wordt gaan we met dit plan aan de slag. Wil je het helemaal zelf doen? Dan ontvang je van mij het plan van aanpak met uitgebreide uitleg en tips waarna je zelf aan de slag kunt om dit te implementeren in je nieuwe levensstijl.

Ben jij niet zo consequent voor jezelf en wil je graag die ‘stok achter de deur’? Dan gaan we samen een intensiever begeleidingstraject in.
Dat doen we stap voor stap. Jij bepaalt waar je als eerste mee aan de slag wilt waarna we een paar weken later evalueren hoe het is gegaan en hoe jij je daarbij voelt. Vervolgens maken we nieuwe afspraken die jij kunt implementeren in je leven en waar je thuis mee aan de slag gaat.

In principe duurt dit traject ongeveer een half jaar, maar heb jij langer nodig dan kan dat natuurlijk ook.

Kies dat wat bij jou past. Ik ben gedurende het traject, maar ook daarna beschikbaar voor jou en je vragen via WhatsApp of e-mail. Als ik van mening ben dat een vraag te ingewikkeld is om via Whatsapp of e-mail te beantwoorden, dan vraag ik je om een kort (telefonisch) consult te boeken of je vraag te bewaren tot een reeds gepland consult.

Heb je al eens een traject gevolgd en ben je benieuwd hoe het nu met je gaat? Dan kun je een los consult van 30 of 60 minuten reserveren. Vermeld hierbij welke (her)test je graag wil. 

Wie kan er bij mij terecht?

 • Mensen die chronische gezondheidsklachten ondervinden. Denk hierbij aan:
  • Slaapproblemen, in slapen en door slapen.
  • Hoofdpijn/migraine
  • Vermoeidheid en/of futloosheid
  • Maag/darmklachten; prikkelbaar darmsyndroom, colitis ulcerosa, opgeblazen buik
  • Hormonale klachten; PMS, PCOS of overgangsklachten
  • Stress gerelateerde klachten
  • Slechte weerstand
  • Huidproblemen; acne, eczeem, psoriasis
 • Daarnaast deel ik mijn ervaring en kennis graag met koppels die zwanger willen worden maar daaromtrent moeilijkheden ervaren. Uit ervaring weet ik hoe vervelend dit is.
 • Ervaar jij problemen met je gewicht? Lukt het niet om af te vallen of juist niet om aan te komen? Ook dan kun je bij mij terecht!
 • Naast het behandelen van klachten kun je met orthomoleculaire therapie ook preventief te werk gaan. Wanneer je een druk bestaan hebt fulltime baan, gezin, sociaal leven, je sport graag is het niet fijn als je ziek wordt of je energieniveau ineens daalt. Door goed voor jezelf te zorgen en Li-ver te zijn voor je lijf voorkom je dat je ziek wordt en houd je voldoende energie voor de dingen die jij zo graag doet.

 

Ik kan je helpen als:

Je kunt beter een andere therapie kiezen als:

Li-ver

Orthomoleculaire therapie

helpt jou liever te worden voor jezelf en je lijf, zodat je (weer) lekker in het leven staat. Zodat jij vol energie, passie, kracht en gezondheid kunt genieten van al het moois om je heen. Van jouw leven!

Ja dit wil ik!

Wij gebruiken
cookies

Deze website gebruikt cookies voor analyse-doeleinden en/of het tonen van advertenties. Door gebruik te blijven maken van de site gaat u hiermee akkoord.