Meteen naar de inhoud

Over

Linda

Mijn naam is Linda Leenders-Vermeulen, orthomoleculair therapeut.

Na de HAVO heb ik een beroepsopleiding gedaan en ben gaan werken bij een grote restaurantketen. Binnen een paar jaar was ik daar leidinggevende van de afdeling en had ik een drukke en stressvolle baan.

Na de zwangerschap van mijn eerste dochter bleef ik lang vermoeidheidsklachten houden voelde me futloos. En die laatste kilo’s raakte ik maar niet kwijt. Ik wilde niet zo’n moeder worden die volledig in het teken stond van haar kind en verder nergens meer energie voor had. Want hé, ik ben dan wel moeder. Maar ik ben ook nog steeds Linda! Die houdt van sporten, wandelen en zeker ook van een feestje op zijn tijd.

Gedurende mijn opleiding kwam ik erachter dat al die vage klachten waarvoor ik al eens bij de huisarts was niet normaal zijn.

Het is niet normaal om regelmatig blaasontsteking of schimmelinfecties te hebben. Het is niet normaal om je op school niet te kunnen concentreren gedurende je menstruatie. Iets wat later veranderde in een week slecht functioneren op het werk. Het is ook niet normaal dat je een week voor je menstruatie last hebt van pijnlijke borsten en hevige stemmingswisselingen.
En ja, de huisarts hielp mij met een antibioticakuur voor de blaasontsteking maar stuurde mij meerdere keren naar huis met mijn menstruatieklachten omdat “het erbij hoort”.

Voordat ik zwanger werd van mijn eerste dochter had ik 2 miskramen. Het is mooi dat het lichaam iets afstoot dat niet goed is, maar emotioneel is dat heftig. Ongeveer een jaar verder werd ik “gezond” zwanger (met kwaaltjes die “erbij” horen) en in 2020 werd ik moeder van een dochter. Toen mijn man en ik besloten dat we graag een tweede kindje wilden, bleek zwanger worden opnieuw niet zo makkelijk. We waren wederom bijna een jaar verder voordat ik zwanger werd van mijn tweede dochter.

Mijn praktijknaam Li-Ver is een mooie samenvoeging van mijn voornaam Linda en mijn meisjesnaam Vermeulen. Het streepje vervangt de letter ‘e’ en verwijst naar Liever. En juist dat liever zijn voor jezelf en voor je lijf maakt dat deze naam perfect bij mij past en toepasselijk is voor mijn praktijk.

Wanneer je een afspraak met me maakt kijken we samen hoe jij liever kunt zijn voor jezelf en voor je lijf. Want als je lijf in balans is, sta jij volledig in je kracht. Je lijf bezit namelijk van nature een groot zelf herstellend vermogen. Maar het is daarbij belangrijk om de motor op de juiste manier te voeden. Met stoffen die jouw lichaam nodig heeft.

Misschien heb jij (net als ik vroeger) je vage klachten intussen geaccepteerd en beschouwt ze als iets wat “er bij hoort”. Dat hoeft niet langer. Jouw klachten zijn een signaal van je lichaam dat aangeeft dat er iets niet in balans is. Je lichaam wil je iets vertellen en door dat signaal te negeren worden je klachten erger in plaats van beter. Geef het aandacht die je verdient. Samen herleiden we waar klachten vandaan komen en wat we eraan kunnen doen om er vanaf te komen. Er ontstaan mooie dingen als je in balans bent!

Waarom

Li-ver?

Ik heb voor de naam Li-Ver gekozen omdat het een mooie samenvoeging is van mijn voornaam Linda en mijn meisjesnaam Vermeulen. Daarnaast heb ik het streepje laten plaatsen in mijn naam omdat dat ook voor de letter ‘e’ zou kunnen staan en dan staat er Liever. En juist dat liever zijn voor jezelf en voor je lijf maakt dat ik deze naam erg toepasselijk vind voor mijn praktijk.

Wanneer je een afspraak met me maakt gaan we dus samen kijken hoe jij liever kunt zijn voor jezelf en liever kunt zijn voor jezelf. Want als je lijf in balans is, kun jij volledig in je kracht staan. Je lijf bezit namelijk van nature de gave tot zelf herstellend vermogen. Maar het is daarbij belangrijk om de motor op de juiste manier te voeden. Met stoffen die jouw lichaam nodig heeft.

Misschien heb jij (net als ik vroeger) je vage klachten in tussen geaccepteerd of je beschouwt ze als iets wat er bij hoort. Maar ik weet zeker dat dat niet het geval is. Jouw klachten zijn een signaal van je lichaam dat er iets niet in balans is. Je lichaam wil jou iets vertellen, en door dat signaal te negeren zullen je klachten alleen maar erger worden in plaats van beter. Geef het aandacht, bedenk waar het vandaan komt en dan weet je wat je er aan kunt doen om er vanaf te komen. Er ontstaan mooie dingen als je in balans bent!

Liefs van,

Linda

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kom graag met je in contact.
Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ja dit wil ik!

Tijdelijk gesloten

Lieve bezoeker,

Momenteel is de praktijk van Li-Ver Orthomoleculaire therapie gesloten.
Omdat ik deze zomer mijn derde kindje verwacht.

Alle informatie blijft gewoon beschikbaar, dus kijk gerust even rond.

Vanaf maandag 4 november gaan de praktijk deuren weer open.

Wil je graag een seintje als mijn agenda weer open staat? Mail dan even naar Linda@li-ver.nl

Of volg mij op Facebook en/of Instagram voor het laatste nieuws.

Lieve en gezonde groet,

Linda

Wij gebruiken
cookies

Deze website gebruikt cookies voor analyse-doeleinden en/of het tonen van advertenties. Door gebruik te blijven maken van de site gaat u hiermee akkoord.