Meteen naar de inhoud

Veel gestelde

vragen

Die twijfel begrijp ik volledig. Het is best spannend en het gaat om een flinke investering. Doe het alleen als je erachter staat en het goed voelt.

Veel klachten gaan we na verloop van tijd als ‘normaal’ zien. Het is echter niet normaal en ze zijn zelfs te verhelpen en te voorkomen. Jezelf een uitgebreide gezondheidscheck gunnen is lief zijn voor jezelf en voor je lijf. Samen gaan we voor gezond worden en blijven!
Dus ook als je geen of weinig klachten denkt te hebben kan het iets voor jou zijn.

Die twijfel begrijp ik wel, het is best wel spannend en het is een flinke investering. Doe het alleen als het goed voelt.

En bedenk, ook als je geen of weinig klachten hebt kan de EMB test iets voor jou zijn. Heel vaak zijn we klachten als ‘normaal’ gaan zien, terwijl die dat helemaal niet zijn. Er is niets mis met een uitgebreide gezondheidscheck voor je lijf. Het is hierdoor makkelijker om gezond te worden en te blijven.

Omdat ik niet in jouw portemonnee kan kijken, kan ik niet zeggen of je het kan betalen. Het helpt als kosten vergoed worden, maar daar moet je nog even geduld voor hebben. Wat ik wel kan zeggen is dat je gezondheid je grootste goed is. Wat je nu investeert om gezond te worden en preventief gezond te blijven. Zie je later dus niet terug in je zorgkosten, omdat je het simpelweg niet nodig hebt.

De cellen in je lijf hebben 100 dagen nodig om zich helemaal te herstellen en te vernieuwen. Soms zit een klacht er al zo lang dat het niet met een paar weken gezond eten en gezond leven is opgelost. Je lijf heeft tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen en te herstellen. Geef het die tijd en geniet van elke dag dat het beter met je gaat.

Ja zeker kun je in termijnen betalen, geef dit heel even aan op het moment dat je de afspraak inplant.

Ik val als orthomoleculair therapeut onder de wet kwaliteit klachten en geschillen zorg. Daarvoor ben ik aangesloten bij Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Dit is een door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie. Voor meer informatie kijk op www.gatgeschillen.nl

Dat ligt er aan wat voor klachten je hebt. Je kunt door aanpassing in voeding heel veel oplossen. Door de disbalans in het lichaam ontstaan vaak grote te korten. Als ik denk dat er sneller resultaat te behalen is met het inzetten van supplementen dan zal ik het wel adviseren. Zo ondersteunen we het lichaam en kan het lichaam doen wat het moet doen.

Een goed en gedegen advies is belangrijk bij het gebruik van supplementen. Soms kunnen supplementen voor extra klachten zorgen. Daarom is het belangrijk dat de therapeut uw verhaal kent.

Er zijn grote verschillen tussen soorten en merken. Niet elke supplement wordt goed opgenomen door het lichaam. Het gebruik van deze supplementen heeft dus weinig nut. Zorg dat je weet wat je neemt en dat je goed advies hebt ingewonnen. 

Ja dit wil ik!

Wij gebruiken
cookies

Deze website gebruikt cookies voor analyse-doeleinden en/of het tonen van advertenties. Door gebruik te blijven maken van de site gaat u hiermee akkoord.